Szerintetek tudok majd újra futni?
2015ben kezdtem de akkor 55 kiló voltam. Futtottam 40-60 perceket. Egész jól ment 2-3 naponta mentem munka után meg hétvégén. Ekkor lettem 65 kiló
Sajnos 2 éve betegség miatt abba hagytam. Most vagyok 75 kiló de ez a löttyedt mindenhol.
Pénteken elmentem futni de csak 2 perc ment egybe aztán séta 1-2 percig aztán újra kis futás.
Nem vitt a lábam meg húzott le a derekam ( fájt) de közben jól is esett így kínlódtam 15-20 percig.
Tudok újra szerintetek még futni? Van valami javaslat?

Igen.
Csak most kezdted, persze elején mindig kínlódás lesz.

Plusz 10 kilóval és két év kihagyással ne csodálkozz, ha csak ennyire megy a sport. Én anno három év kihagyás után kezdtem el újra judózni. Szerinted három év után, az első edzésemen ugyanúgy dobáltam a csapattársaimat, mint előtte? Nyilván nem. Még az általános iskolás csapattársaim is bevittek olyan fojtásokba, amit egyből le kellett kopognom.
Alaposan melegíts be, kényelmes cipőben vágj neki az útnak, jó talajviszonyokat válassz, fokozatosan növeld a tempót és a távolságot, edzés után mindig nyújts le, és szépen fejlődni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!