Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a 3 egészségkárosodás ami...

Mi a 3 egészségkárosodás ami sportolással jön létre?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 22:40
 1/9 A kérdező kommentje:
Egy házi dogámnál ez az utolsó kérdés xD valaki tud írni 3 példát?
2021. ápr. 20. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
2021. ápr. 20. 23:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Te minden nap a gyakoriról írod a házidat?
2021. ápr. 21. 10:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem, csak most volt egy olyan kérdés, amire kíváncsi voltam, hogy tud rá itt valaki valamit válaszolni, amúgy Google-ról szoktam.
2021. ápr. 21. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Ezt a lusta fiatalságot. Komolyan bannolni kéne az ilyen kérdéseket, amiket 1 perc alatt ki lehet guglizni.
2021. ápr. 21. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnak google-zni. A "nagy internet generációnak" tartott mostani tizenévesek nem tudják használni a böngészőt, a keresőmotorokat, a kulcszavakat, nem tudják megkülönböztetni a tudományos igényű oldalakat a Femcafe.hu cikkektől. Ezt unokaöcsémen is látom. Csak a szociális média alkalmazásait tudják használni, ahol képeket és videókat kell küldeni/posztolni, és itt megáll a tudomány.

Mielőtt valaki leboomerez, 25 éves vagyok, nem nyugger.

2021. ápr. 21. 13:09
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
24 éves vagyok és ugyanezt tapasztalom. A nagy internet generáció csak a tiktokot meg az instát ismeri. Pedig annyi hasznos dolog van az interneten, nagy kár, hogy az emberek nem tudják használni. Mondjuk az idősebbek sem tudják, de ez már egy másik tragédia.
2021. ápr. 21. 13:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a 60 év alattiaknak egy fix részaránya (mondjuk kb. 20% minden korcsoportból) tudja normálisan használni a keresőt stb.

Csak az idősebbek körében a többiek nem is nagyon interneteznek, a fiatalabbaknaknál meg az összes többi is nézi a facebookot meg a tiktokot. És ettől tűnik úgy, hogy a fiatalok nem értenek hozzá. Nem rosszabbak, csak fel van hígulva a társaság.

De nem végeztem semmilyen statisztikai mérést, ez csak a saját benyomásom és elméletem.

2021. ápr. 21. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Nyilván, durván általánosítok én is, és a 7-es kommentelő is. Mi is a többségről fogalmaztunk meg állításokat. Nyilván vannak kivételek, szép számban, még ha én nem is találkoztam velük.

Viszont a kérdező nem igazán tűnik úgy, mintha kivétel lenne.

2021. ápr. 21. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!