Mi a 3 egészségkárosodás ami sportolással jön létre?
Nem tudnak google-zni. A "nagy internet generációnak" tartott mostani tizenévesek nem tudják használni a böngészőt, a keresőmotorokat, a kulcszavakat, nem tudják megkülönböztetni a tudományos igényű oldalakat a Femcafe.hu cikkektől. Ezt unokaöcsémen is látom. Csak a szociális média alkalmazásait tudják használni, ahol képeket és videókat kell küldeni/posztolni, és itt megáll a tudomány.
Mielőtt valaki leboomerez, 25 éves vagyok, nem nyugger.
Szerintem a 60 év alattiaknak egy fix részaránya (mondjuk kb. 20% minden korcsoportból) tudja normálisan használni a keresőt stb.
Csak az idősebbek körében a többiek nem is nagyon interneteznek, a fiatalabbaknaknál meg az összes többi is nézi a facebookot meg a tiktokot. És ettől tűnik úgy, hogy a fiatalok nem értenek hozzá. Nem rosszabbak, csak fel van hígulva a társaság.
De nem végeztem semmilyen statisztikai mérést, ez csak a saját benyomásom és elméletem.
Nyilván, durván általánosítok én is, és a 7-es kommentelő is. Mi is a többségről fogalmaztunk meg állításokat. Nyilván vannak kivételek, szép számban, még ha én nem is találkoztam velük.
Viszont a kérdező nem igazán tűnik úgy, mintha kivétel lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!