Neincat kérdése:
Nyithatnak holnaptól az edzőrermek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen másfél órája keresem, de semmilyen információt nem találok róla.2021. ápr. 18. 11:38
11/33 anonim válasza:
Egy tízes elintezni a versenyzőit és mehetsz most is.
12/33 anonim válasza:
Nemtudom h oltashoz fogjak e kotni. Elmeletileg mehet mindenki. Ifbbs haverok mondtak. Mar 2 helyrol is halottam. A Sciteces brigad meg a Suleimanosok is eztmondtak
13/33 anonim válasza:
#12 szerintem ezt csak almodtad :D // bar igazatok lenne...
15/33 anonim válasza:
jövőhét közepe ha minden igaz :)
16/33 anonim válasza:
Jah.. de csak oltottaknak. Megerte varni a nyitast.. rohadnanak meg
17/33 anonim válasza:
A rohadt életbe is már hogy csak a beoltottak részére nyit ki😠
18/33 anonim válasza:
Nem gondoltam volna, hogy valaha is ezt mondom, de most örülök, hogy Szlovákiában élek, mert itt nincs oltás sem, nagyon lassan is megy az oltások száma, de nyitnak mindent és mivel nincs oltás így nem kötik meg, hogy ki mehet be és kinem. Pedig eddig intézkedésekben Magyarország előrébb állt és sokkal emberbarátibb intézkedéseket hoztak meg, de most halistennek itt jobb. Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom... De ne aggodjatok, itt is ugyanaz a diszkrimináció lesz, mint nálatok, csak mi halistennek nem sietjuk el az oltakozast.
19/33 anonim válasza:
Hat en akk se kerek oltast.. mar elvbol se. Megoldom mashogy
20/33 anonim válasza:
#19 hogyan lehet megoldani hogy mehess igazolás meg oltás nélkül is edzeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!