Szeptembertol az egyetemek is nyithatnak mar?
1# Barátnőm is most regisztált.
Édesanyukám is most tervez regisztrálni, csak eddig nem tartotta fontosnak, mert az egészséges 47 éveseket nem olották.
Sőt van olyan ismerősöm, aki akar regisztrálni (fiatal), de nem akart az elején, mert túl gyorsnak tűnik neki a vakcinák egedélyezése és úgy volt vele hogy még vár vele.
Pl.: Az ilyen emberek lesznek akik pár hónap múlva regisztrálnak.
Szerintem még elég sokan fognak regisztrálni, csak ha a környezetemet nézem.
Elvileg majusig 4 millio oltott lesz,szoval realis az a 6-7 millio.. En is tegnap regisztraltam,ahogy a baratnom is. Multheten beoltottak a szuleim es a nagyszuleim is megkaptak a 2. adagot. Ha csak kartyaval lehet majd elvezni bizonyos szolgaltatasokat,akkor fix meg fog ugrani a regisztracio.
Szerintem nyitni fognak az egyetemek. Nem tudnek elkepzelni meg egy felevet online.
Szerintem nyárra mindent kinyitnak és csak papírral lehet ezekre a helyekre menni. Attól függetlenül, hogy mennyire hatásos, vagy kinek meddig véd. (nem értek hozzá)
Nálunk is még a család vacilál, hogy be adassák-e.60-on felül vannak, cukrosak.
Én is gondolkozok rajta. Ha csak papírral lehet olyan nyaram, amilyet terveztem akkor beadatom. Vagy, ha a család is úgy dönt.
18 éves vagyok és egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!