A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
29 szavazat
1/5 anonim válasza:
Én annak mondanám. Ők ugyanúgy kvázi edzenek, versenyre készülnek napi több órákat gyakorolnak, csak nem fizikálisan, hanem mentálisan fáradnak el inkább. Az, hogy nyersz-e vagy vesztesz teljes mértékben rajtad áll, hogy mennyire vagy felkészült, tehetséges. Ez az én véleményem.
Viszont érdekes módon, az e-sportot máig nem tudom elfogadni 20 éves vagyok (tehát fiatal, én is játszom néha) , de mégse, valamiért nem tudok rá sportként tekinteni, hogy ülsz a gép előtt és játszol (tudom ott is sok ezer órát gyakorolnak stb. de akkor se)
2/5 anonim válasza:
Az elme sportja. Van konkrét szabály rendszere, mert többek között nem léphetsz kedved szerint, vannak versenyek belőle, illetve van mérési módszere is, hogy hányadik szinten állsz. Utóbbit csak azóta tudom (bár nem értem), amióta sakk csoportok tagja vagyok :)
3/5 anonim válasza:
A sport meghatározott célú mindennapos tevékenység, a mindennapoktól különböző környezetben; célja a testedzés, versenyzés, a szórakozás, eredmény elérése, a képességek fejlesztése. A kitűzött cél határozza meg a sport jellegét, a sportoló (vagy csapat) képességei és bátorsága mellett. A sport kifejezés az angolba származott francia „desporter” (mulatságoknak élő) szóból származik.
4/5 anonim válasza:
Dehogy sport, hát mit edzel vele? A csuklódat?😳
5/5 anonim válasza:
4.... az agyadat.
És művészet és tudomány is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!