Adhatok a gyereknek fehérjeport?
Sziasztok! A lányom versenyszerűen sportol. De az izomzata nem épül tovább sehogy sem, pedig heti 5x edz, és nagyon sok húst eszik.
Szerintetek adhatok egy 15 éves lánynak fehérjeport? Nem lesz tőle baja?
(Ha szabad szednie, ajánlanátok, légyszives? Mert korom sötétben tapogatózok)
#8 szerintem a világ legrosszabb videóját találtad :D
Attól, mert ezek nem izmosak, még más thai boxolók lehetnek. Nyilván nem annyira, mint Schwarzenegger, de ennél mindenképp izmosabbak.
Nem hízik egyébként, de nem is lenne szabad híznia, mert az edző megveri :D
Lehet, hogy egyedül én nem látom a változást, és csak időre van szüksége. Mert egyébként mindent úgy csinál, ahogy írtátok, szakszerű erősítő edzései vannak, és most utánaszámolgattam, elég fehérjét visz be és a kalóriatöbblet is megvan. Szóval erre majd visszatérek pár hónap(év) múlva.
Köszönöm a válaszokat
Persze. (ne számítsatok bodybuilder étrendre)
Tegnap reggelire azt hiszem rántottát evett 4 tojásból, paradicsommal, uborkával, lilahagymával. Egy zsömlét és kevés sajtot is evett hozzá.
Tízóraizni nem szokott sokmindent, mert nincs ideje az órák között, de egy gyümölcs joghurt lecsúszott.
Ebédre csináltam májgombóc levest. Meg sült csirkecombot, abból evett egy kisebb alsót meg felsőt. Krumplipürével, ecetes céklával.
Aztán uzsonnára nutellát evett pirítóssal, amit egyébként megtiltottam neki, erre vett magának és sutyiban eszi :D
Aztán vacsorára csak tonhal salátát, mert elég későn, kb 8kor vacsizik.
Ez a tegnapi, de elég változó, hogyan étkezik.
Köszönöm szépen a segítséget!
Igazad van, tényleg kevés a gyümölcs, pedig szokott enni, főleg, hogy elég édesszájú, de tegnap valahogy kimaradt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!