Pécsen jó futóhelyek/útvonalak?
Tudtok olyan helyeket mondani ami a Pte Mik karhoz közel van és futásra alkalmas? Parkokra gondolok főként, de akar útvonalat is mondhattok ha tudtok valami jót.
Előre is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!:D mindenkinek ment a zöld kéz.
Bármennyire is adnám, Mecsekben nem szeretnék futni, mert nincs futótársam és egyedül annyira nem akarok fülessel nekivágni ilyen helynek. Mármint tudom hogy kevés esély van hogy bele futok valami bizarabb alakba, de inkább meg sem kockáztatnám. Jártam már hasonló helyzetben és nem volt olyan élmény, amit máskor is kipróbálnék.:D
A Tüskésréti futópálya pedig már kiesik abból a távból, mint amit megtennék hogy futni menjek. Gyalog 54 perc és kocsim nincs. xd
Igazából sokat kell ülnöm az egyetem miatt és mozgás hiányom van.. régen sokat futottam és el akarom újra kezdeni. Azért keresek a környéken valamit, mert nem férne bele 2 óra séta oda plusz a futás sajnos:(
Igen, a műszaki kar az.:D
Köszi a Mecsekes lehetőséget, de reggel hatkor nem hiszem hogy kedved lenne egy biciklizéshez más miatt. xd Meg amúgy is egyedül szeretek futni, de azért köszönöm. <3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!