Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot ajánlanátok...

Milyen sportot ajánlanátok fogyás céljából?

Figyelt kérdés

Eddig semmilyen sportot nem végeztem rendszeresen, régebben próbálkoztam a futással, de nem jött be.

Olyan edzésformát szeretnék, ami otthon, lehetőleg plusz eszköz nélkül végezhető. Illetve amit egy kezdő, kb 10 kg plusz súllyal is tud végezni.

Futáson kívül vevő vagyok bármire. Van valakinek ötlete?

2021. ápr. 7. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Plusz eszköz nélkül a saját testsúlyos edzésnek néznék utána.
2021. ápr. 7. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Fegyencedzés + bemelegítés 10 perc ugrálókötelezés.
2021. ápr. 7. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Kardio kell neked. Ha ennyire nincs semmi, akkor ugrálókötél, de elsősorban amúgy az étrenden múlik. Egyébként ne otthon akarj lefogyni. Pattanj fel bringára, vegyél egy rendes pulzusmérőt és 2 órán át intenzíven tekerj, mint állat, tartósan 120-on tartva a pulzusod. De nem kell pulzusmérő, érzésre is elég. A lényeg, hogy toljad neki, mint állat 2 órán keresztül, ezen kívül étkezésre figyelj, aztán szépen fogysz majd.
2021. ápr. 7. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
#2 te mindenhol ezt lököd?
2021. ápr. 7. 22:41
 5/5 anonim ***** válasza:
90%

3-as! Én támogatom a biciklizést, de a heti több alkalommal végzett, több mint egy órán keresztül végzett intenzív tekeréshez olyan kerékpár is kell, ami bírja ezt hosszútávon. Az 50 ezer forintos Praktikeres bringát, vagy a belépő kategóriás Neuzer montit egy év alatt használhatatlanra lehet hajtani, ha az ember elkezdi ténylegesen megtekerni.

Ha a kerékpározást szeretnéd intenzív kardió edzésként felfogni, akkor célszerű 150 ezer fölött biciklit nézni.

2021. ápr. 13. 00:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!