Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 16 évesen mit lehet sportolni?

16 évesen mit lehet sportolni?

Figyelt kérdés
Szval az a nagy helyzet hogy már október óta nem sportoltam semmit, viszont lassan megőrülök, hogy csak itthon ülök, ezért szeretnék kérni pár véleményt arról, h mit lehetne elkezdeni mondjuk ha kicsit oldanak a korlátozásokon. Kb 9 éves korom óta mindig sportoltam amugy de azt abbahagytam, aztán elmentem úszásra, meg kajakra de az a baj, hogy mivel kicsit későn kezdem ezért az edzések nem intenzívek meg kicsikkel jártam. Gyúrás lenne az ideális de azt nem lehet jelenleg és személyi edző nélkül nemtudom hogy megéri e. Ha valaki ennyi idősen el tudott kezdeni valamit úgy hogy nem kisgyerekekkel járt meg ilysmi és át is mozgatnak rendesen az tudna valamit mondani? Köszi 16/F

2021. ápr. 6. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Box.
2021. ápr. 6. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Séta, futás, biciklizés, meg szinte akármi, amit élvezel.
2021. ápr. 6. 15:06
 3/9 anonim válasza:
100%

Futás, biciklizés, a sétát inkább időtöltésnek mondanám, mintsem sportnak..

Én már három éve focizok és nagyon élvezem. Olyan sportágat próbálj ki, amit szerinted élvezni is fogsz. nekem ez a véleményem.

14/L

2021. ápr. 6. 16:05
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
A futás és a biciklizés, hogy a viharba ne lenne sport? Nyilván lehet mamásan is tekerni, de aki rendesen biciklizik, az biza sportol. Futás meg pláne kiváló sport, csak kell hozzá egy jó cipő, különben szétvered a térdeid.
2021. ápr. 6. 16:11
 5/9 anonim válasza:
100%

#3 vagyok...

Bocsi! Hülyén fogalmaztam! Csak a sétára értettem, hogy szerintem nem sport. A futást és a biciklizést alapvetően mindig is sportnak szoktam mondani!

Sajnálom, hogy kicsit félreérthetően fogalmaztam.

2021. ápr. 6. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Áh, így már érthető. Ha jobban kihangsúlyoztam magamban a vesszőket, akkor jobban átjött. :D Végre valaki, aki használ vesszőt, aztán így is sikerült félreértenem. :D
2021. ápr. 6. 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Bármit
2021. ápr. 6. 23:52
 8/9 XR115 válasza:
Amit élvezettel csinálsz, ami jól esik.
2021. ápr. 19. 09:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Amit élvezettel csinálsz, ami jól esik.
2021. ápr. 19. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!