Az nem ciki hogyha 18 évesen állok neki valami harcművészetet sportolni? És lehetek jó attól függetlenül hogyha 18 évesen kezdeném el?
Figyelt kérdés
Sajnos nem volt rá lehetőségem, és jött ez a covid, és azon gondolkodtam hogyha vége lesz ennek akkor elmennék valami harcművészetet sportolni:(2021. márc. 20. 21:43
1/6 anonim válasza:
Dehogy ciki. Olimpiára valószínűleg nem fognak küldeni, de simán lehetsz jó benne.
2/6 anonim válasza:
Kovid meg csak 1 eve van. En 14evesen kezdtem, de sose keso. Meg 30-40 evesek is beesnek edzesre zoldfulukent lazan
3/6 A kérdező kommentje:
Hát se én azért mennék olimpiára😂megvan a napi kondim és edzek is stb..
2021. márc. 21. 08:21
4/6 anonim válasza:
Nemertem h jon ide az olimpia. Na mind1 edzeni semmikor se ciki semmit
5/6 anonim válasza:
A harcművészetet nem sportolni kell. :)
A harcművészet egy életforma.
Azt javaslom, mielőtt edzésbe állsz, informálódj, hogy melyik ágazatnak mik a specialitásai és azok közül melyik adja meg azt, amire szükséged van.
Az, hogy mikor kezdesz, lényegtelen; a fontos az, hogy váltasz és elindulsz egy irányba (tao).
6/6 anonim válasza:
Én most kezdtem el boxolni. Húsz vagyok. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!