Mit gondolhatnak a futók?
Jön a jó idő...a párok pedig gyakrabban sétálgatnak az erdőbe...
Remélem mindenki érti mire gondolok...
Aki nem: az erdőn, vagy egyéb eldugotabb helyen intim kapcsolatot létesítenek.
Na a lényeg:
Akik rendszeresen futnak és véletlenül arra fut el ahol épp az a pár "végzi a dolgát" akkor, hogy reagál rá?
Kikerüli? Simán elsétál mellette?
Nekem is van 2 ilyen sztorim, mikor lebuktunk.
Ezért kíváncsi lettem, hogy ilyenkor a "harmadik" személy mit gondol?.
Beszáll 3.nak?
Viccet félretéve, én attól függ, hogy meg e láttak és milyen kedvem van :D de én egy igazi kis k..sog vagyok :D
Kb annyit gondol, hogy "de jó helyet választottatok", vagy picit távolabb is mehettetek volna"
Nincs abban semmi rendkívüli, ha a természetben tör rá az éhség az emberekre, aki éhes, meg kell etetni :-)
A kitaposott utakon, ösvényeken viszont mások is járnak, többek között a futók is.
Tehát, aki el akar bújni, az távolabb vonul az ösvénytől, ahol legfeljebb csak a gomba szedők, és a medvék járnak, a futók nem.
2:
A tájfutók, vagy a keményebb terepfutók le szoktak térni az ösvényekről, csak azért írom, hogy ezzel azért legyél tisztában. Mpndjuk ha én futóként szexelőkbe futnék, nem gondolnék semmit, had csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!