Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Krav magán félek a fiataloktól...

Krav magán félek a fiataloktól hogy nem tudják hol a határ és kitörik a kezem?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik a krav, de nagyon vékony a testfelépítésem. Az oktatóban megbízom, ők tudják hol a határ, de vannak 15 éves masszív alkatú fiatalok is akik nem tudják még felmérni meddig lehet elmenni. Gyors csavarások vannak, simán megszaladhat. Ha finoman csinálnák nem lenne gond, de az oktató is elég kemény, azt hittem mindjárt kitöri a karom.

20/L

2021. márc. 31. 08:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagyok jártas Krav-ban, de ha durvának érzed lehet nem kellene folytatnod, az oktató azért gondolom tudja meddig mehet el, akikkel összerak valóban nem biztos, de azért sérülés ritka.

Én thai bokszra jártam amig engedte a műszakbeosztásom, ott is néha néha lesérült az ember de ezek a sportok ilyenek.

Ha nem tetszik akkor lehet érdemesebb váltani thai bokszra vagy taekwondo-ra, ott pl jobban lábbal dolgoznak, megvédeni magad utcán az is elég ha nem csoportosan jönnek neked.

Másik amit olvastam 10-15 év mire egy krav-os jó lesz, ebből nem tudom mennyi igaz, nem akarok hülyeséget irni csak ahogy itt olvastam gyk-n.

2021. márc. 31. 09:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne félj tőle, fáj, de a töréstől még marha messze van. Nem úgy működik az emberi test, mint egy legódarab. Másik opció, hogy kicsit állj ellen. A krav maga máris nem működik vagy csak alig, ha az ellenfeled nem hagyja magát. Nem aszondom, hogy teljesen harcolj a partnered ellen, csak ne hagyd magad teljesen és akkor máris kevesebbet tud veled csinálni, ergó kevésbé fáj. Nomeg ő is megtanulja, hogy másabb a helyzet, ha akit hajtogatni akar, nem hagyja magát teljesen. Szóval win-win szituáció.
2021. márc. 31. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!