Császármetszés után mennyi idő teljen el, ha szeretnék fitnesz karikát/ hulahopp karikát használni?
Figyelt kérdés
Nem célom, hogy nagyon lefogyjak. A hasizmomat szeretném inkább helyreállítani. Nem tudom, hogy ez mennyire császárseb kímélő mozgásforma, régen nagyon szerettem hulahoppozni és eszembe jutott, hogy még élvezném is a többi mozgással ellentétben.
6 hónapos a kisfiam, de azért néha érzem a sebemet, meg sem kell hozzá erőltetnem magam. Várjak még vele, vagy ez teljesen normális?
Jelen helyzetben orvossal nem tudok erről beszélni.
2021. márc. 30. 13:42
1/1 A kérdező kommentje:
Ja és az is lehet, hogy az egész ötlet butaság, mert nem tudom mennyire erősíti a hasizmot... 😀 Erre is szerettem volna választ kapni, csak kihagytam.
2021. márc. 30. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!