Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi az oka ennek?

Mi az oka ennek?

Figyelt kérdés
Ha sok napon át folyamatosan csinálom az edzést (futás), akkor jó vagyok meg minden, bírom tök jól akár még az ötödik napon is, de ha utána tartok 1-2 pihenőnapot, amit muszáj, utána a pihenőnap utáni edzésen egyszerűen össze vagyok esve, és alig bírom akár az edzést, ilyen is fordult már elő. Ez mitől van egyébként, és mit lehetne tenni, hogy ne legyen teljesítmény vissza esés? Pihenőnapozni meg muszáj mindenképp gondolom.

2021. márc. 29. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Az izmoknak regenerálódási idő kell, és már az is "egészségtelen" ha egy héten 5-ször edzel. Minimum 1 pihenőt még bekéne iktatni egy hétre, hogy normálisan tudj fejlődni. Mondjuk egy Szerdait...azért vagy így össze esve, mert nem tud normálisan regenerálódni a szervezeted.
2021. márc. 29. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:
#1 és ha valaki úgy edzz hogy 4szer edz egy héten+még 1-2 elmegy futni? Az úgy jó? Vagy sok?
2021. márc. 29. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Amikor a tested elkezd regenerálódni, nehezen indulnak be azok a folyamatok, amik az edzéshez szükségesek. Én úgy szoktam, hogy napi 1-2 edzés, heti 6 nap. Ezt 3 héten. Utána egy hét könnyű, tehát napi egy edzés, az is max egy óra, és könnyü legyen. Lényeg :ezen a héten én is fős vagyok, a regenerálódás miatt, és minél zoknibb vagy, annál jobb, annál hatékonyabb volt az a 3 hét edzés, és annál hatékonyabb a regenerálódás
2021. márc. 31. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
fős = fős. Bocsi, elírtam
2021. márc. 31. 18:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Oh na! fős=fos
2021. márc. 31. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!