Tetoválás csinálás közbe/után lehet edzeni vagy mozogni?
sziasztok, az lenne a kérdésem hogy most szeretnék csináltatni egy egész karos tetoválást,
de jelenleg fogyás/szálkásítást is csinálok,
nem izmot építek csak izmot akarok megtartani,
fogyni testzsírból és ennyi, kb 12kg ot akarok leadni.
a kérdésem az hogy mivel mozognom kell, futni kardiózni esetleg sujzózni, nem olyan nagy mértékbe, akkor lehet? a tetoválás 3-4 alkalom 1,5 hét kihagyásokkal, kb 2 hónap alatt lenne meg teljesen,
ebbe a 2hónapba tudok egyáltaalán mozogni? kardiózni? sujzózni?
vagy csináljam meg inkább miután lefogytam? az a baj hogy ígyís 2hónap lesz mire készvan, és türelmetlen tipus vagyok.
Én is a karomat varratom mostanában, általában 5 napot kihagyok ilyenkor mert nem tesz jót ha feszül a bőr a tetovált részen (súlyzos edzést végzek), és én is úgy emlékszem hogy izzadni se szabad.
Lényeg a lényeg, ilyenkor csak sétálni megyek ami jelentősen nem befolyásolja a fogyásom mivel a kitűzött kalóriamennyiséget azzal is el tudom égetni
#2-es vagyok:
Gondolom ez lesz az első tetoválásod, csináltathatod de ki kell hagynod pár napot, az egyénenként eltérő lehet hogy kinek mennyi idő alatt gyógyul le, majd konzultálj a tetováloddal, ha azt mondja hogy 3 nap után mehet az edzés akkor tolhatod
Nem.
Pl vervetelnel is 1 napot kell kihagyni
Amíg le nem gyógyul rendesen.
8. Azért egy normálisan működő embernek ha reggel 8-kor leveszik a vérét a délutáni edzésétől nem lesz már gondja, szóval egy nap sem kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!