Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért lett ennyire divatos a...

Miért lett ennyire divatos a futás?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan futnak, szigeten, pályákon stb. picit jobb idő van máris futnak és elférni sem lehet a pályákon.

Én nem értem.. szerintem nagyon kényelmetlen fárasztó sport.. Nagyon utálok futni..

Másik szerintem sok ember esetében nem is egészséges, különböző lábtartási problémák esetén idővel ízületeket is tönkre teheti, ez egy állandó teher az ízületeknek..

2021. márc. 21. 21:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19%
a futas egészségtelen,hosszutavon jobban árt mint használ,az izuleteknek
2021. márc. 22. 08:49
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

#11: na megint egy önigazoló lusta kövér....

:))))

2021. márc. 22. 09:29
 13/15 A kérdező kommentje:

valóban káros..

[link]

2021. márc. 22. 10:02
 14/15 anonim ***** válasza:

13: tudsz olvasni....?????

Esetleg az értelmező olvasás már kihívás...??? ott a "túl sok" mennyiségjelző. Segítsek? :)))

2021. márc. 22. 11:16
 15/15 anonim ***** válasza:
67%

" A kutatás szerint azok voltak a legegészségesebbek (vagyis náluk volt a legalacsonyabb a halálozás ebben az időszakban), akik nagyjából heti három alkalommal futottak, összesen 1 és 2,4 órát, lassú vagy közepes tempóban. Még azoknál is magasabb volt a halálozás aránya, akik közepes tempóban futottak, heti 2,5 - 4 órát."

Nem elég egy, a prekoncepcióidnak megfelelő blikkfangos címet elolvasni...

:-DDDDD

2021. márc. 22. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!