Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért lett ennyire divatos a...

Miért lett ennyire divatos a futás?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan futnak, szigeten, pályákon stb. picit jobb idő van máris futnak és elférni sem lehet a pályákon.

Én nem értem.. szerintem nagyon kényelmetlen fárasztó sport.. Nagyon utálok futni..

Másik szerintem sok ember esetében nem is egészséges, különböző lábtartási problémák esetén idővel ízületeket is tönkre teheti, ez egy állandó teher az ízületeknek..

2021. márc. 21. 21:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert vannak olyan "elmebetegek" akiknek jól esik a mozgás de most eléggé megcsappantak a lehetőségek hogy kiéljék eme beteg, ördögtől való hajlamaikat
2021. márc. 21. 21:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
hát ja nem is értem hogy miért nem kolát isznak meg chipset zabálnak.
2021. márc. 21. 21:30
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem a sporttal van a baj de annyi sport van a világban miért pont futás ilyen divat..
2021. márc. 21. 21:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A futás az nagyon hasznos,javítja az állóképeséget,a tüdő kapacitást és még sorolhatnám. És csak egy cipő kell hozzá. Sztem ezért csináljak sokan, nem divatból.
2021. márc. 21. 21:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Eddigi evekben is rengetegen futottak a palyakon, foleg ahogy kezdett tavaszodni.

A tobbi okot nem nehez kitalalni, nem kezdek bele.

Masreszt "divatosabbnak" eled meg, ha te is benne vagy (pl.van olyan deszkas, aki ugy latja, hogy mindenki deszkazik, na erted)

2021. márc. 21. 22:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem túl bonyolult rájönni...

Mert szinte bárhol, bármikor lehet futni, és egy cipőn kívül gyak. nem kell hozzá más.

Nem kell hozzá edzőterem, vagy drága felszerelés. És nagyon egészséges..

2021. márc. 21. 22:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A 132kilós kolléganőm szokta emlegetni, h milyen egészségtelen a futás... 😂😂😂😂😂 kognitív disszonanvia elnyomása...
2021. márc. 21. 22:06
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

En 120kg-osan kezdtwm futni, mindenki ezzel jött nekem, hogy tönkre fog menni a lábam, en meg visszakérdeztem, hogy mégis mitől? Attól a 20métertől ami egyben le tudok futni?... mert a gyárban állni 8órát nem megterhelő ám...

Ha nem kezdek el futni, ma már talán nem is élnék... és igen, azert kezdtem futni, mert nem kell hozzá semmi csak szabadidő...

2021. márc. 21. 22:09
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert élvezik/növelni akarják az állóképességüket/fogyni akarnak/valaki rábeszélte őket és ezeknek kombinációi.

Őszintén, én egészen 16-7 éves koromig utáltam futni, de valahogy gimi alatt semleges lett a futással a viszonyom és 1-2 hónapja gondolkodom rajta, hogy el kéne kezdenem. Jó, előtte is gondolkodtam, de akkor az volt a kifogásom, hogy "kövér vagyok" (70-75 kg), most 59-61 tartományban már ezt se róhatom fel magamnak, így ez cserélődött a "túl sokat tunyultam, valami mással kéne kezdeni, mert nincs állóképességem"-re

Minden tiszteletem azoké akik futnak!

19/l

2021. márc. 21. 22:15
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokat "reklámozták" a futást, mint egyszerűen elérhető sportot, már a covid előtt is. Sok futóversenyt is rendeztek, ahol amatőrök is indulhatnak. Elterjedtek a Spartan és hasonló akadályfutó versenyek is. Aztán a lezárásokkor mégtöbb futó lett, egyrészt más sportot is helyettesítenek vele, meg valaki csak a bezártságérzet miatt menekült ide.
2021. márc. 22. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!