Ez a lány kb hány centi/kiló/ruhaméret szerintetek?
Figyelt kérdés
Ez az álom alakom, és érdekelne, hogy milyen edzéssel, diétával lehet ezt megközelíteni.
2021. márc. 21. 19:52
1/9 anonim válasza:
Szerintem 170 cm körül lehet, az izomtömeg miatt biztos 60 kg fölötti, ruhaméret talán 34-36.
2/9 anonim válasza:
Ha rúdtáncolsz akkor hasonló alakod lesz, amíg eleget eszel és nem többet. Kemény dolog az. :D
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
És nektek bejön ez a fizikum?
2021. márc. 21. 20:13
4/9 anonim válasza:
Én lány vagyok, de szerintem szép, formás, biztos erős is. (1-es voltam)
5/9 anonim válasza:
36-38-as ruhára tippelek. Ha 170cm, akkor 65-70kg lehet. Husis, de nem hájas, csinos, formás. Én mondjuk nem vágyom erre az alakra, magamat jobban szeretem szikárabban és csontosabban.
6/9 anonim válasza:
Nekem bejön
De ő valahogy túl közönséges jó csaj
7/9 anonim válasza:
170 centi körül lehet, 65-70 kiló között, 38-as ruhamérettel.
#1 azért a 34-es ruhaméretet remélem csak viccnek szántad :)
Vékony, törékeny nők hordanak 34-es méretet, nem ilyen magas, szín izom "debellák".
8/9 anonim válasza:
#7, szerintem ez a nő baromi messze van a debellától...
9/9 anonim válasza:
Tobb mint valoszinu, eros sulyzos edzeseket vegez. Szepen ki van dolgozva. Legalabb 3 evre szamits, ha jol kajalsz es jo az edzesterv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!