A tejsavó protein koncentrátum hány óráig van a vérbe?
Figyelt kérdés
Reggeli szedném és legközelebb hány óra múlva kéne egyek?2010. aug. 19. 12:12
2/9 anonim válasza:
ezt baromira nem így kell felosztani...
3/9 A kérdező kommentje:
?
2010. aug. 19. 13:21
4/9 anonim válasza:
A testsúlyodból kiszámolod hogy mennyi fehérje kell neked 1 nap.Utána kiszámolod hogy kajából mennyit viszel be.És a maradékot(ha van)kipótolod tápkieggel lehetőleg edzés után és ha még mindíg hiányzik valamennyi a ébredés után.Az edzés utáni fontosabb.Ez nem szteroid hogy a bomlási(itt hasznosulási) idő alapján állítsunk fel valami szedési metódust.Ezek táplálékKIEGÉSZÍTŐK.Arra vannak hogy a szar étrendet elfogadhatóra vagy jóra egészítsék ki
5/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy így csak a suli miatt nagyon korán kéne kelljek hogy megcsináljam a reggelim ezért gondoltam veszek egy olcsóbb fehérjét. Amúgy edzés után is szedek. És köszi a válaszod!:)
2010. aug. 19. 13:35
6/9 anonim válasza:
Edzés után fontosabb!Szőlőcukorral és maltodextrinnel keverve pedig még hatásosabb.A reggeli tejsavó csak akkor kell mint írtam ha étkezéssel+edzés utánival sem viszel be eleget.De ha nagy kiszerelést veszel abból a reggeli is belefér.Elvégre az ébredés utáni állapot is katabolikus
7/9 A kérdező kommentje:
Hát úgy fogom csinálni hogy heti 3x reggel tejsavó és heti 4x négy tojást eszek reggelire. Egész tojást mert nem akarom kidobni a sárgáját. De a koncentrátum kitart 3 óráig?
2010. aug. 19. 14:08
8/9 A kérdező kommentje:
meg még zabot mellé.
2010. aug. 19. 14:19
9/9 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a tejsavó mivel nagyon gyors felszívódású, kb 2 órán át tart ki, persze az is lényeges mennyit tolsz be egyszerre. Reggelinél keverj hozzá egy kis zabpelyhet, aztán próbálj meg minél hamarabb újból kajálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!