Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen olyan sport van, ami...

Milyen olyan sport van, ami erősíti a far-és comb izmokat, a vádlit viszont NEM?

Figyelt kérdés

Edzés gyakorlatok is jöhetnek, de szívesebben végeznék egy sportot, amit élvezek is. Futásra gondoltam, de a vádlim így is nagyon vastag, nem merek rá edzeni, mozogni, nehogy még rosszabb legyen. A fenekemet és a combomat viszont szeretném formásítani. Futás jó lehet? Vagy görkori, ilyesmi.

(20L)

2021. márc. 17. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mind1. A fenék, comb izom is kevesebb lesz. Izomégetés = kevesebb izomzat. Szóval attól, hogy edzel valamire, az nem lesz vastagabb. Ahhoz kajálnod kell.
2021. márc. 17. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:

az ilyen kérdések felvetik bennem,hogy a kérdés kiírója skizofrén e?

"nem merek edzeni, nehogy a vádlim még vastagabb legyen...."

ez most komoly csajszi?

eszednél vagy te?

2021. márc. 17. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Idővel beáll, de addig is sokkal szerethetőbb, mint hinnéd.
2021. márc. 17. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
A görkorcsolya, jégkori például nem mozgatja igazából a vádlit, de a combot viszont jelentősen.
2021. márc. 18. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Futás
2021. márc. 18. 13:11
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, lehet nem voltam teljesen érthető, szóval én nem fogyni akarok, hanem formásodni (súlyom normális, nincs rajtam felesleg). Viszont a vádlim genetikailag vastag sajnos, és kétoldalt "ketté áll" nem tudom, érthető-e így :D lényeg hogy nem szeretném ha vastagodna ha ugye izmosodik a lábam akkor gondolom az is fog.

de lehet akkor a futással, görkorival megpróbálkozom. :)

2021. márc. 18. 16:35
 7/7 anonim válasza:
Nekem az izmos-vékony comb + kerek vádli halálosan tetszik, és rajtam kívül még millió pasinak.. szóval ha szépen formálod a tested többi részét, ne aggódj a vàdlid miatt, az csak plusz pont lesz ;)
2021. jún. 8. 23:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!