Hol találok 70-73 év közötti hölgyeket 63-67 kg között akik tudnának egymással barátságos meccsen boxolni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 01:39
11/16 A kérdező kommentje:
Nem értelmetlen, jótékonyság.
2021. márc. 17. 11:36
12/16 anonim válasza:
Miféle jótékonyság? :D Linkelj már az eseményről valamit..
13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudok linkelni mert ez még csak terv. Rengeteg helyen szerveznek meccseket ahol a bevétel jótékony célokra megy.
2021. márc. 17. 11:59
14/16 anonim válasza:
Covid alatt bármilyen boxmeccs? Mellesleg veszélyeztetett korú? Na azt megnézném... 70-73 közötti NŐKet boxolni jótékonysági eseményen...hát ilyenről még nem hallottam.
15/16 anonim válasza:
Miért nem nagyanyádat kérdezed?
16/16 anonim válasza:
Covid alatt vannak meccsek, meg edzés is, de én edzésen se láttam még 70 év felülit. Az meg, hogy ez hogy lenne jótékonyság nem tudom, mégis ki fizetne azért, hogy ezt lássa? Denzel te vagy az? Bricleberri-ben már minden vénasszony megvolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!