Otthoni edzéshez milyen cipőt hasznàltok ami kényelmes?
Figyelt kérdés
Volt egy 1000ftos kinai cipőm, évekig ebben edzettem itthon, de most szétment, tényleg kényelmes volt. De nem tudom mit vegyek helyette. Voltam a kinaiban vmelyik nap, porbalgattam cipőket, de egyik sem tűnt kényelmesnek. Az utcai cipőim 2 van adidas, puma meg szintén ember voltak jók amikor edzettem bennük 1-2napot.2021. márc. 8. 21:51
1/2 anonim válasza:
Az a legjobb, ha nem viselsz cipőt, ha megteheted. Nem véletlenül látsz erőemelőket/testépítőket cipő nélkül egyes gyakorlatoknál.
2/2 anonim válasza:
Otthon nem kell cipo.. anelkul a legegeszsegesebb edzeni. De attol is fugg h mit meg h edzel. En mar evek ota csak magasszaru tornacsukaba edzek. A lapos talp valt be. Masba mar nem is tudnek f@szan pl guggolni meg felhuzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!