Tippmix 1x2 vélemények? Megéri vagy sem?
Bocs, de nem értem a kérdést és hogy a szavazás mire akar utalni.
Tippmix=sportfogadás
Én Tippmixpro-n szoktam fogadni, de nem azokat a szelvényeket rakom meg amit az oldal ajánlani szokott.
Focira pedig nem szoktam, főleg 1X2-re. Ha jót akarsz magadnak akkor 1X2-re ne fogadj, hosszútávon biztosan buksz rajta, mivel 3 kimeneteli lehetőség van. Ha például gólszámra fogadsz (2,5-nél több) akkor vagy több lesz vagy kevesebb, tehát itt már csak 2 kimeneteli lehetőség van.
Én mindig saját tippet rakok a saját elemzéseim alapján, nekem az asztalitenisz volt jövedelmező, de amióta kiszedték a Tippmixpro kínálatából az ukrán ligákat és csak orosz meccsek vannak egy ideje csak veszítek rajta (össze-vissza bundáznak). Szóval most csak heti egyszer szoktam fogadni több napos szelvénnyel.
A szavazás véletlen volt .
Szoktam látni neten hogy vannak olyan oldalak ahol tudsz venni egy csomagot amiert cserébe azt kapod hogy naponta küldenek neked tippeket hogy mit tegyél meg .
Fizetni azért hogy tippeket kapjál?
Arra nem gondoltál, hogy ezek a tippek ha bejönnének, akkor ezek az emberek nem ilyen oldalakat üzemeltetnének hanem rég milliomosok lennének a tippjeikkel?
#1-es vagyok:
Ilyen oldalakra csak akkor éri meg befizetni, ha normálisan alátudják támasztani azt hogy neked meg fogja érni a befizetés. Ez jelentheti azt, hogy 30 napig mindennap adnak egy napi biztos tippet, az esetek többségében ez olyan 1,7 körüli odds-ot fog jelenteni.
Tegyük fel, hogy mindennap 10.000Ft-tal megteszed a tippjüket, jó estben a 60%-os nyerési aránnyal rendelkezik az adott tippadó/tippmester (akinek a tippjét árulja az adott oldal).
Szóval 30x0,6=18
Tegyük fel hogy 18 nyertes napod lesz, ez azt jelenti, hogy 18x7.000Ft=126.000Ft ebből le kell vonni 12x10.000Ft-ot a (vesztes napok tétjeit), így 126.000-120.000=6.000Ft tiszta haszon 1 hónap alatt.
Ha 20 nyertes nappal számolsz, akkor 20.000Ft haszonra fog kijönni, de elhiheted nekem, hogy 20/30-as aránynál jobban teljesítő oldalt nem fogsz találni.
Én azt mondom ha érdekel a sportfogadás, akkor csak magadban bízz, sokkal jobb a saját tippeiddel játszani, saját elemzések alapján, mint más tippjével, elemzésével.
Ha neked megér havi 6.000Ft-ot hogy időt spórolsz az elemzéssel, akkor fizess be egy olyan oldalra amiről látod hogy megbízható.
Igen, csak tisztán matematikai alapon 33 % hogy bejön, 67 hogy nem. 1 pozitív és 2 negatív kimenetel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!