FNorbert kérdése:
Milyen proteinel kezdjek neki az edzésnek?
Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni edzeni, mivel a testalkatom nem a legjobb és ehhez milyen proteint használjak(Nem ismerem a márkákat nem tudom melyik jó és melyik nem) 18 éves vagyok és 67 Kg.2021. márc. 6. 12:37
1/8 anonim válasza:
Szia! Nutriversum Whey Pro proteinek a legjobbak szerintem! Ár-érték arányban is nagyon jó!
4/8 anonim válasza:
Először egy normális étrenddel kezdj. Ha ez kész és netán nem tudsz bevinni elég fehérjét (bár 67 kilóra számolva kb. 130 grammot simán be lehet vinni szilárd kajából), akkor jó lehet a tápkieg. Ha ez nincs meg, akkor ihatsz bármit, nem fog segíteni.
5/8 anonim válasza:
Megerősítem a 13.10-es válaszolót. Normálisan kell étkezni! Ha nem tudod bevinni a szükséges mennyiségeket valódi élelmiszerekből, akkor kellenek a kiegészítők. Kezdőként erre aligha van szükség, hiszen, egy ideig akármit csinálsz, és akárhogy étkezel, fejlődni fogsz. Aztán majd egyre jobban kell figyelni.
6/8 anonim válasza:
67kg testsúllyal sport múlt nélkül egy négy tojásos rántottában és két nagy szelet rántott sertéskarajban van annyi fehérje, amire szükséged van.
Porban majd gondolkodj akkor, ha 90 kiló körül leszel 15% alatti zsírral.
7/8 anonim válasza:
6-os honnan tudod, hogy lesz 90 kiló (naturálban) ha nem tudod a magasságát? Ha pl. 170 cm körül van, sose lesz ennyi, ilyen testzsír%-al.
8/8 anonim válasza:
Kezdőként maximum akkor használj tápkiegeket ha vegetariánus vagy. Ha nem ez a helyzet akkor normálisan egyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!