Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek a derekamra hoolaho...

Mit tegyek a derekamra hoolahoop-ozás közben?

Figyelt kérdés
Van egy 5 kg-os karikám. Használat után kb 1 hónapig annyira fáj a hasam, mintha behúztak volna (csak ha hozzáérek... de értitek, így nem tudom használni).

#edzés #has #derék #Hoolahoop #Has védő #Derék védő
2021. márc. 5. 23:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vagy vegyél könnyebbet, vagy ragaszd körbe belülről szivaccsal.
2021. márc. 6. 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
5 kg az rengeteg, nem neked való. Már a 2-3 kg-is sok és brutál eredményeket lehet vele elérni. Válts könnyebbre.
2021. márc. 6. 07:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Jajj ne haragudj, hirtelen azt gondoltam, te írtad, hogy 16 éves lány vagy, ezért is írtam, hogy nem neked való. De az egy másik kérdés volt. Mindenesetre válts tényleg könnyebbre, eleinte használat után néhány napig lehet, hogy attól is lesz néhány kék-zöld foltod, de hamar hozzászoksz és elmúlik, már nem fog fájni. Idővel pedig át tudsz térni az 5 kilósra.
2021. márc. 6. 07:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Szivacsra én is gondoltam, csak a gördülékenysége nem tudom mennyire változna.

De mindenképpen kipróbálom!

3 semmi baj, lehet igazad is van, még nem nekem való az 5 kg :D

Amúgy folt abszolút nincs rajtam emiatt, ami tök fura... még csak pirosság sincs.

2021. márc. 6. 07:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!