Vékony vagyok de nagy a hasam, mit tegyek? Help!24n
Mindig is vèkony testalkatú voltam, bármennyit ettem nem látszott rajtam, ami eléggé zavart is. Aztán az utóbbi 2-3 évben sikerült valamennyit híznom. Aminek örültem is egyrészt, másrészt ez a kis plusz a fenekemre ment ès többnyire a hasamra. Szóval mèg mindig vékony vagyok, nagy kiálló hassal.(mintha apumat látnám)
Az utóbbi két hétben három embertől is megkaptam, hogy tuti terhes vagyok.😒
Muszáj tennem valamit, csak hát nincs tapasztalatom és remèltem itt kaphatok pár jó ötletet.
Jelenleg 64 kg vagyok a 176 centimhez.
Kèpet is küldök privátban, ha segít valamit, hogyan nèzek jelenleg egy kisebb vacsora után,habár elèggè szègyellem. Már az is eszembe jutott, hogy valami bajom van, folyton puffadok és azért ekkora, vagy simán csak oda szedtem fel a plusz kilókat?!
Azért arra is gondolj, hogy lehet szigorú vagy őnmagadhoz. Te nagynak látod, más azt mondja ez teljesen normál. Ha nem rendellenesen nagy nem kell aggódnod. De ha zavar tudsz változtatni. Nem is kell kevesebbet enned csak változtatni az étkezési szokásaidon.
A változtatás változást szül. :-)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor is lehet valamilyen intoleranciám, ha más tünetem nincs, csak a 'kajabèbi'?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!