Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vékony vagyok de nagy a...

Vékony vagyok de nagy a hasam, mit tegyek? Help!24n

Figyelt kérdés

Mindig is vèkony testalkatú voltam, bármennyit ettem nem látszott rajtam, ami eléggé zavart is. Aztán az utóbbi 2-3 évben sikerült valamennyit híznom. Aminek örültem is egyrészt, másrészt ez a kis plusz a fenekemre ment ès többnyire a hasamra. Szóval mèg mindig vékony vagyok, nagy kiálló hassal.(mintha apumat látnám)

Az utóbbi két hétben három embertől is megkaptam, hogy tuti terhes vagyok.😒

Muszáj tennem valamit, csak hát nincs tapasztalatom és remèltem itt kaphatok pár jó ötletet.

Jelenleg 64 kg vagyok a 176 centimhez.

Kèpet is küldök privátban, ha segít valamit, hogyan nèzek jelenleg egy kisebb vacsora után,habár elèggè szègyellem. Már az is eszembe jutott, hogy valami bajom van, folyton puffadok és azért ekkora, vagy simán csak oda szedtem fel a plusz kilókat?!

2021. márc. 1. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Kéne a kép
2021. márc. 1. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Az ételallergia vagy intolerancia simán játszhat, jó lenne egy kivizsgálás.
2021. márc. 2. 09:56
 3/7 zol56 ***** válasza:

Azért arra is gondolj, hogy lehet szigorú vagy őnmagadhoz. Te nagynak látod, más azt mondja ez teljesen normál. Ha nem rendellenesen nagy nem kell aggódnod. De ha zavar tudsz változtatni. Nem is kell kevesebbet enned csak változtatni az étkezési szokásaidon.

A változtatás változást szül. :-)

2021. márc. 2. 14:02
 4/7 Metionin ***** válasza:
Először zárd ki a lehetséges betegségeket, ételintoleranciát. Nekem is volt kajabébim mióta eszemet tudom, 12 évesen is úgy néztem ki evés után mint aki terhes. Miután kiderült a laktózérzékenységem, a puffadás megszűnt de valamennyi kajabébi még kialakult, attól meg külön hasedzéssel szabadultam meg. Ha megerősödnek a hasizmok, akkor nem nyomják ki a belső szervek, ez a titok.
2021. márc. 2. 21:09
 5/7 Metionin ***** válasza:
Amúgy küldj nyugodtan képet, 30 éves nőstény vagyok, nem fogok rá perverzkedni :D
2021. márc. 2. 21:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Akkor is lehet valamilyen intoleranciám, ha más tünetem nincs, csak a 'kajabèbi'?:))

2021. márc. 3. 09:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet, valamilyen összetevő okozhat folyamatos gázképződést, miközben amúgy jól érzed magad.
2021. márc. 3. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!