Lányok ti sportolnátok közösen a barátotokkal? Pl közös futás, konditermi edzés stb
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 19:15
2/18 anonim válasza:
Ha lenne barátom, nagyon szívesen. Bár futni nem szeretek, de így legalább lenne motivációm.
4/18 anonim válasza:
Nem, én ezeket szeretem magamban csinálni.
5/18 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm a válaszod
2. Szintén köszii
Kíváncsi voltam a véleményetekre mert barátnőm pár nappal ezelőtt azért szakított mert elhívtam edzeni hogy egy kicsit sportoljon
2021. márc. 1. 19:27
6/18 anonim válasza:
De a kérdés nem erre vonatkozott. Ha ezért szakított, ott nem ez volt a probléma. :) Szóval mindegy, hogy szeret vagy nem szeret. A lényeg a szakítás ténye.
7/18 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azt hitte, azért hívod el, mert nem vagy megelégedve a külsejével?
(2-es)
8/18 anonim válasza:
Gondolom megsértődött mert ugye női logika ő arra következtetett, hogy kövérnek gondolod.
9/18 A kérdező kommentje:
6os
Haat azt mondta jobb lesz neki ha szakít velem, azzal érvelt, hogy neki nem kell az, hogy azt kérdezgessék tőle, hogyel jön e sportolni az év végéig rendszeresen sportoltunk de ő egyre jobban elhagyta magát sajnos
2021. márc. 1. 19:32
10/18 A kérdező kommentje:
2es
Rendszeresen sportoltunk egyutt es megvoltam elegedve vele de ezt ő is tudta
2021. márc. 1. 19:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!