Majdnem 15 évesen nem késő elkezdeni hastáncolni?
Figyelt kérdés
Tudtok valami jó helyet is? Azért ide írom, mert nincsenek hastáncos ismerőseim, és olyan válasz kéne ami nem a barátaim-féle, "vágj bele, csináld", mert persze az is jó, csak szakértői szemmel talán egy kicsit őszintébb:)2008. dec. 3. 17:03
1/10 anonim válasza:
Szia. Szerintem abszolút érdemes.
Vannak nők akik 40 felett kezdik el és nagyon rövid idő alatt szép sikereket érnek el.
Sok sikert!
2/10 anonim válasza:
Szia!
Barátom anyukája 42 éves 10 éve kezdte:D nagyon jól megy már neki, fellépésekre ios jár rendszeresen, ugyh hajrá:D
kb 1100 ft egy óra...
4/10 anonim válasza:
Hajrá!
Tanfolyam lenne a legjobb,de az interneten is van pár oktató videó.
5/10 anonim válasza:
Szia ! Nanà , hogy nem keso!! Abban mindenkinek igaza van , hoyg idosebb holgyek is most kezdik es nagyon jol csinaljak. En a DVD-t nem ajanlanam. Egy barinom kezdte el es mikor orakra jart tudta meg azt , hogy a dvd semmit sem ert. Ott nem korrigal senki , egy oranak amugy is teljesen mas hangulata van. O valahova Zugloba jart , a pontos cimet sajnos nem tudom. De az alakja javult miota hastancol, persze csak hobbybol csinalja, na meg a pasijanak! :P
6/10 anonim válasza:
Elozo vagyok. A dvd a talyekozodasra biztosan jo, lehet meg masra is, de nem en csinaltam ezert nem tudok ezzel kapcsolatban tobbet mondani, de a ruha az borzaszto draga.
8/10 A kérdező kommentje:
öhm... nem..
2008. dec. 6. 08:13
9/10 anonim válasza:
Nem késő!!! Balettnél igen, de nem a hastáncnál.
Ismerősöm 45 !!!! volt amikor elkezdte, azóta is táncol, fellép, stb. Hajrá.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D hastánc helyett a karetét választottam de abba fogom hagyni mert nemtetszik:S
2009. jún. 5. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!