Férfiak, mit gondoltok az olyan nőkről, akik elhízottak, csúnya alakjuk van, de nem hajlandók semmit sportolni?
Figyelt kérdés
Mondván, hogy ők nem fogják ezt megtenni "egy pasi kedvéért sem"?2021. febr. 22. 21:56
1/7 anonim válasza:
Nem pasik kedvéért kellene megtenniük, hanem magukért.
2/7 anonim válasza:
Hat inkabb maguk miatt kene de am semmit nem gondolok roluk. Ha nekik igy jo nekem tokmind1. Megis mindnek lesz vegul parja, ugyanolyan mentalitasu. Csak akkor magukhoz valot keressenek.. mostanaba allandoan dagi csajok probalkoznak. Eleg feltuno h ezer eve gyurok. Egyertelmu h a vekony sportos lanyok tetszenek.
3/7 anonim válasza:
Semmit nem gondolok, az ő dolga. Bár szerintem nem pasik kedvéért kell tenni bármit,hanem saját magukért. De ha nekik így is jó, akkor én nem szólok bele. Nem érdekel. Mindenki úgy néz ki ahogy ki akar nézni.
27/F
4/7 anonim válasza:
Valahol sajnálom őket, mert én is önbizalomhiányos és frusztrált vagyok, de soha meg se fordult ezért a fejemben a nőket szidni
5/7 anonim válasza:
Alapból is mindenkinek illene sportolni valamit, legalább egy keveset. Ha erre sem hajlandó, akkor lusta. A lustaság nem jó tulajdonság.
6/7 anonim válasza:
Ha nekik is megfelel a sörhasú, pörköltszaftos trikót viselő anti férfi, akik egy nő kedvéért sem edzenének, akkor nincs gond :)
7/7 anonim válasza:
Semmi probléma, csak akkor ne akarjanak 190 centis sportos jó képu jó testű pasikat maguknak:) manapság tényleg az a trend hogy ezek a nők is valamiért azt hiszik hogy nekik simán jut ezekből és be is próbálkoznak ilyeneknel. Aztán meg jön a sertodes meg a pofára esés ha visszautasítják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!