(Leginkább) min múlik a kockahas? A diétán, vagy az edzésen?
Testzsírszázalékon múlik.
PL.: Hiába edzed meg a hasizmodat és csinálsz 1 hónapon keresztül 100 felülést ha a testzsírod nem elég alacsony akkor nem fognak látszódni a kockák.
Mindneki arra szavazott, hogy a diétán múlik.
Szerintetek ha kb napi 1000kcal-t ennék de főleg fehérjedús ételeket, és heti 5-ször edzenék legalább 1 órát, így lehetne kockahasam? Már egy ideje így csinálom, csak hogy ez hosszabb távon jó lenne e?
Fehérjedús ételek amiket sokat szoktam enni:
-zabpehely
-zsírszegény túró
-fehérjeporos zabkása
-fehérjepor (napi 1 adag)
-főtt csirkehús
-zsírszegény joghurt
-búzakorpa
(most így hirtelen ennyi jutott eszembe)
Tudnátok még mondani fehérjedús ételeket? (A tojást légyszi ne írjátok, mert nem szeretem, semmilyen formában)
Valoban foleg az etrenden mulik. En szinte sose hasazok es kockas feszites nelkul is.
Halat is ehetsz pl ha szereted vagy marhahust meg vannak magas feherje tartalmu zoldsegek is pl babfélék, zoldborsoborso, csicseriborso..
Amugy elerheto igy persze de az 1000kcal biztos h tul keves. Hany cm, kg vagy? Formatlan meg gyenge leszel ha tul keveset eszel. Gondolom nem az a cel h deszkara fogyj hanem h csini legyel..
#6-os: Köszönöm! Te mennyit, és miket szoktál enni egy nap?
Fogyni is szeretnék, 163cm és 55kg vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!