Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok naposimot...

15 éves vagyok naposimot szedek 1 hete 64 kg vagyok megfog dobni vagy megnövök töle? A hátrányokat tudom

Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 14:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat igazán nagyon rendes emberek szinte már igaz barátaim vagytok ugygondolom meggyőztetek, letettem a naposimrol és keményen elkezdek kondizni eddzeni!!!! Imádlak titeket sziasztok (L)
2008. dec. 6. 20:58
 12/13 anonim válasza:
13%

nehogy letedd.

amit ezek írtak az hülyeség !

szedd nyugodtan NEM LESZ TŐLE SEMMI BAJOD.

ha nagy bajod lenne tőle miért árulnák ????

szedj belőle minél többet, és megnősz mint a gomba :)

2010. máj. 25. 15:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó te nagyon retardált vagy,egy 15éves gyereknek ajánlod a szteroidot,neked is látom sok edzés múltad lehet,meg profi edző vagy.Most ha itt lennél úgy fejen b_sználak,hogy elgondolkodnál.Legyen már eszed könyörgöm.

Helyes kérdező,ne szedd,teljesen felesleges is neked,mert még nincs annyi edzés múltad,és még úgymond gyerek is vagy.Hidd el én se szedtem soha kokszot,pedig 7éve pumpálom a vasat ez már az életem része,de még nekem is korai a dolog,pedig 24.évemet taposom,már felnőtt testem van,versenyezni is akarok már.

És tisztán szedtem fel minimum 43kg-ot.

Szigorú kajálás,edzés hatására.

Azt tudni kell,hogy ha kokszolsz még szigorúbban kell venni az egészet,mint egy remete.Teljesen más világ,amihez egy komoly szint már szükségeltetik.

Bölcsen döntöttél,nem kell neked még ez,majd esetleg 23éves korod körül elgondolkozhatsz rajta,ha van annyi edzés múlt a hátad mögött,hogy érdemes,és SZIGORÚAN ezt hangsúlyozom egy profi szakavatott edzővel megbeszélve,aki beállítja neked a kúrát,nah akkor nem lehet bajod tőle.

De ez majd később,most ne is foglalkozz vele,felejtsd el,edzél nagyot zabálj nagyot és nőjj nagyot,igyál séket,szedjél tápkiegeket.

23F

2011. jan. 4. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!