Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akik rendszeresen járnak...

Akik rendszeresen járnak futni, tudnátok segíteni? A futás során használt appokról tudnátok képeket küldeni?

Figyelt kérdés

Olyan feladatot kaptunk infóból, hogy sporttal kapcsolatos applikációkat hasonlítsunk össze és képekkel is illusztráljuk. Én a futó appokat kaptam. Tudnátok olyan képeket küldeni, amiken egy minimum 20 perces futás eredményének az összefoglalása látható? Mik azok az adatok, amiket mérni tud, hogy jeleníti meg? Gondolom az idő és a megtett táv az alap, kalóriát, átlagos sebességet is tudnak. Térkép, helymeghatározás nem kell.

Egy hetet kaptunk a feladatra, le is töltöttem párat, elkezdtem az elemzést, de a képekkel bajban vagyok.

Aki a hétvégén amúgy is menne futni, tudna segíteni?

2021. febr. 19. 12:57
 1/1 Andizsuzsi ***** válasza:

Én PolarFlow-t használok, google-ba beírva rengeteg képet találsz. Egyéni edzéstervet tudsz összeállítani távolság, idő, elégetett kalória vagy HR alapon. Kell hozzá okos eszköz (óra vagy pánt). Az eszközön keresztül vezényli az edzést illetve jelez, ha a megadott értékektől eltértél ( pl magasabb vagy alacsonyabb a pulzusod a megadott tartománynál). Vannak "gyári" tartományok, de szabadon változtathatók.

Pl. [link]

2021. febr. 19. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!