Írnál nekem olyan szakembert, aki megtanít verekedni?
Üdv Mindenkinek!
Az a problémám, hogy nem tudok lefogyni. Kivizsgáltattam magamat: cukor és pajzsmirigy vizsgálat volt, eredményeim negatívak lettek. Az tény, hogy a túlsúly mögött legtöbbször valamilyen félelem, vágy van. Az érzelmi méreganyag testi szinten produkál méreganyagot amitől a szerveket zsírréteg védi meg a zsír tárolja magába zárja ezeket a mérgeket. Valószínű és szinte biztos, hogy rengeteg főleg tudatalatti félelem van bennem. Abban bízok, ha megtanulnék verekedni, ha tudnám azt, hogy meg tudom védeni magamat, akkor szépen lassan a félelmek is eltűnnének. Olyan embert keresek, aki jártas valamilyen harcművészetben. Egy percig sem kell kímélni. Magánórára mennék és nem pedig csoportosra. Ha megszűnik a félelem, megindul a fogyás is én ebben biztos vagyok.
Előre is köszönöm a segítséget!
Helyszín: Budapest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!