Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Felnőtt használhat junior,...

Felnőtt használhat junior, azaz GS, általános iskolásoknak készült futócipőt?

Figyelt kérdés

Hervisben rábeszéltek, csak itthon lett gyanús a dolog, így utánanéztem az interneten plusz felhívtam egy futóboltot, ahol elmondták, hogy gyengébb a hab, minden gyengébb: gyakorlatilag súlyhatár van, 20-25 kg, és 20 km per hét. Én pedig nagyjából 50 kg-ot futok hetente, azaz napi 5-7 kilométert rendszeresen, mindenféle időben, és 55 kg vagyok.

Félek, ha gyorsan tönkremegy és visszaviszem, azt fogják mondani, hogy nem rendeltetésszerűen használtam. Tehát visszavigyem még most, vagy kezdjem el használni, aztán majd lesz valahogy?

#futócipő #Junior futócipő #Felnőtt futócipő #Hol a súlyhatár? #Felnőttnek megfelel a GS (gyerek) futócipő?
2021. febr. 12. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez melyik cipő konkrétan?
2021. febr. 12. 21:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Asics GT 1000 GS.
2021. febr. 13. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!