Tai chit lehet otthon egyedül gyakorolni?
Figyelt kérdés
Már régóta szerettem volna kipróbálni mert nekem nagyon tetszik ez a lágy, hullámszerű mozgás. Egyszer próbáltam utánozni de borzalmas volt amit csináltam(leginkább ilyen összevissza hullámzó mozdulatok voltak). Ha jól tudom (de lehet rosszul) akkor a tai chi nál magadnak "kell" kitalálni a mozdulataid. Viszont van ahol fent van pár nagyon alap mozdulat? Kerestem videót de én nem találtam olyat amiben kezdőknek van mondhatni lassan a mozdulatsor, meg hogy hogy is kellene elkezdeni. Vagy vki foglalkozott már a tai chi val ?2021. febr. 9. 18:58
1/4 anonim válasza:
Akkor lehet, ha már valami alapképzettséged. Anélkül nem csak a tai chit, hanem semmilyen önvédelmi ágazatot nem lehet gyakorolni - aminek több oka is van.
2/4 A kérdező kommentje:
És a mozdulatsorokat meg a lélek erősítő dolgokat se lehet videóból jól megtanulni? A többi önvédelmi harcművészetet tudom hogy nem lehet egyedül otthon. Viszont elgyünk nagyon egyszerűek, ez csak "tánc" meg belső energiás valami. Akkor ezt se lehet netről helyesen megtanulni?
2021. febr. 10. 01:19
3/4 A kérdező kommentje:
Mert ahol én lakok ott egy ilyenre sincsen lehetőség
2021. febr. 10. 01:22
4/4 anonim válasza:
Nem, ezt se lehet netről megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!