Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretném egy lány barátommal...

Szeretném egy lány barátommal kipróbálni a lovacskázást. Lehet valami baja?

Figyelt kérdés
Szóval nem tudom, hogy lehet-e valami baja attól, hogy ráülök a hátára. 45 kiló van közöttünk, én vagyok a nehezebb. Az fontos hogy hány kilósak vagyunk? Nem tudom.

2021. febr. 9. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Szóval ha jól értem: a lány haverod lefekszik hassal az ágyra, te pedig ráülsz a hátára? És mi lenne ebben az élvezetes? Vágtáznál a hátán? Rádörgölnéd a nemi szerved és a segged a csaj határa? Vagy hogyan kell ezt elképzelni?

2021. febr. 9. 14:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Ő kérte, hogy próbáljuk ki. Négykézlábra áll otthon a szobában, én pedig ráülök. Mert érdekli, hogy tudnae vinni.
2021. febr. 9. 14:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a feneke fölött ülsz rá, tehát úgy, hogy a súlyod a térde felett legyen, akkor nagy baj nem lesz. Valószínűleg nem tud majd veled elindulni, de legalábbis a térde biztos nagyon fog tőle fájni.

Ha a háta közepére ülsz, akkor berogy a háta, ezt nem ajánlanám, oda ne terhelj! Ha a karja felett ülsz rá, összerogy a karja, te meg ráesel a fejére.

2021. febr. 9. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Így akarjátok izgatni egymást?😃 Hány évesek vagytok?😂
2021. febr. 9. 14:23
 5/9 A kérdező kommentje:
20.
2021. febr. 9. 14:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Bejön neked a csaj.
2021. febr. 9. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Inkább te feküdj hanyatt és a lány lovacskázzon rajtad 😉
2021. febr. 9. 14:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Végül annyira nem hagyott, hogy kipróbáltuk. El bírni el bírt, de el indulni nem tudott velem. Ő 50, én 95 kiló vagyok. 3 mp-ig bírt.
2021. febr. 12. 10:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 vagyok, így legyen ötösöm a lottón! :)
2021. febr. 12. 10:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!