Derék vékonyítás tippek?
Tud valaki hatásos derék vékonyító gyakorlatokat vagy tippeket?
Az értelmes és segítő válaszokat előre is megköszönöm!
A hula hoop karikát tudom ajánlani. Nagyon jó gyakorlatokat lehet vele csinálni hasra, és néhány hét után már látszik az eredmény.
Nekem van egy másfél kilós karikám is, ami kifejezetten hasizom erősítésre van. Nálam még úgy is működött, hogy pajzsmirigy alulműködéssel kezelnek, tehát kicsit nehezebben mentek le a kilók, de én ezzel az eszközzel plusz plankolással fogytam és karcsúsodtam.
A plankolásnak is vannak olyan változatai, amik az oldalsó hasizmokat edzik, és erről is csak pozitív tapasztalataim vannak. Ráadásul ehhez nem kell semmilyen segédeszköz és könnyű megtanulni a helyes technikát.
Nekem ez a két dolog nagyon bejött. Már rég lefogytam, de még mindig nyomom őket, mert sokat lehet bennük fejlődni. Most éppen hula-dance mozdulatokat tanulok, és labdával plankolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!