Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc futócipő...

Melyik a kedvenc futócipő márkátok?

Figyelt kérdés
Nekem személy szerint a Nike. Akárhány cipőm van/volt belőle, sose esett le a talpa meg semmi :D Szóval nálam ez a márka a nyerő

2021. jan. 29. 09:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nike
2021. jan. 29. 10:04
 2/11 anonim ***** válasza:
nike és utcai cipőből is
2021. jan. 29. 10:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Saucony, Kiprun

Saucony azért, mert vannak kiemelkedően jó, és a fősodortól eltérő modelljei, a kedvencem a Kinvara.

Kiprun az a Decathlon komolyabb saját márkája asima Kalenji felett (korabban almárka volt ma már külön márkaként forgalmazzák). Nagyon jó ár-érték arányú, kényelmes, jó csillapítású cipők, én Kiprun Longgal 2000 km-t futottam, és nincs észrevehető problémája (a sérülésveszély elkerülése miatt most cseréltem).

Van egy Nike futócipőm is, de nagyon belépő modell, ez alapján nem tudom megítélni a márkát. Kb. félaron vettem kiárusításon, annyit megér, az eredeti áron draga lett volna.

2021. jan. 29. 10:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Saucony
2021. jan. 29. 12:05
 5/11 anonim ***** válasza:

asics van de nőiesen felemeli a fenekem futás közben-váltok lassan vissza nike-ra....

Győzelem istennője mennyire ismersz?!?

ha felhúzom a cipőmet vajon előttem leszel?!?

ha az út kitárt és sima a rendszer lábam szárnyas

lesz mint kampanyolo mester-mennyi szív és mennyi érzés

ebben a két pár leharcolt félcipőben-emlékek garmadája

s kólint fejbe a reggel-úgy érzem elő kéne venni...

a Futócipőmet!

2021. jan. 29. 13:01
 6/11 anonim ***** válasza:
3%

Sima tescos tornacipő.

Ha régen tudtak ilyenben futni gyerekek felnőttek ezrei, ma is lehet.

Ha elhasználom veszek másikat,nem kerül sokba.

2021. jan. 29. 14:17
 7/11 anonim ***** válasza:
58%
kedves utolsó csak ha térded használod el abból nem lehet olcsón újat venni
2021. jan. 29. 15:04
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

45 éves vagyok, maratonon is szoktam futni meg spártatlonon is, nemzetköziben is.

Tornacipőben szoktam futni.

Lehet menőzni hogy kinek milyen csillivilli futócipőre telik, de eddig a huszonév alatt teljesen megfelelt, jól vagyok köszi.

Ez a reklámmarketing amit te is nyomatsz a sportszergyártók szövege, amit te is átvettél.

A legjobb a régifajta hagyományos tornacipő, nemhiába az a neve is.

2021. jan. 29. 15:12
 9/11 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Bár én mint írtam, Saucony és Kiprun cipőkben futok főleg, és nem minimalistákban (a Kinvara a kis drop ellenére nem az, hiszen viszonylag vastag talpa, jelentős csillapítása van), viszont nem értek egyet 7-el, hogy 6-nak a tornacipővel tönkremenne a térde.

A klasszikus tornacipőnek vékony a talpa, minimális a sarokemelése, gyakorlatilag ugyanaz, mint egy minimalista futócipő, legfeljebb az anyaghasználata rosszabb, és nincs hype körülötte, mint a méregdrága mininalista zero drop cipőknek. Akinek jó a technikája, annak nem veszélyezteti a térdét, mert talp elejével érkezik, és vádliból csillapítja a sarok érkezését. A vádlija lesérülhet elvileg, de az edzhető.

Nem mindenkinek jók persze a minimalista cipők, nem mindenki képes megtanulni úgy futni, és úgy sokat futni, hogy ne sérüljön le egy egyszerű tornacipőben, illetve aki megszokta a klasszikus 8-12 mm dropos futócipőket, az csak óvatosan tud átállni. Egyébként sokan futnak vegyesen minimalista és csillapított cipőkben párhuzamosan.

2021. jan. 29. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Adidas (Ultraboost)
2021. jan. 29. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!