Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől ilyen szép ennek a...

Mitől ilyen szép ennek a lánynak az alakja? Mit sportolhat?

Figyelt kérdés

Ez a lany mit sportolhat, hogy ilyen szep az alakja?

Nem kifejezetten izmos, tudom, és nem az a tipukus “formás” csaj nagy fenékkel, (bar a melle eleg nagy) inkább vékony, hosszúkás alkat. Alapból gondolom rátesz az, hogy 172cm körül van, tehát a magasság is “nyújtja és vékonyítja” őt, de nem hiszem hogy ez csak testi adottság lenne, mert sok magas vékony lányt láttam aki puhos volt, narancsbőrös, “lógott a hasa”, ő meg egyáltalán nem puhos 😃

Szerintetek diétázhat? Vagy csak szimplán nem eszik olyan sokat? Akinek ilyen alkata van megengedhet magának hamburger, pizza evést?😃

Illetve szerintetek mit mozoghat? Ahogy említettem tényleg sok izom nincs rajra, viszont feszesnek és egészségesnek tűnik

Előre is köszi a válaszokat

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. jan. 21. 11:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A fél falu átment rajta, hűségesnek nem nevezném, mostanra odáig súllyedt, egy kannás borért bárki meghúzhatja.
2021. febr. 17. 18:30
 22/23 anonim ***** válasza:
azért az ártatlanság védelmét;) hagyjuk már meg Mindenkinek,nem?!
2021. febr. 17. 19:20
 23/23 anonim ***** válasza:
46%
20as értelmezhetőbb mint a legtőbb mai igénytelen vers=lefolyás....
2021. febr. 17. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!