Mitől ilyen szép ennek a lánynak az alakja? Mit sportolhat?
Ez a lany mit sportolhat, hogy ilyen szep az alakja?
Nem kifejezetten izmos, tudom, és nem az a tipukus “formás” csaj nagy fenékkel, (bar a melle eleg nagy) inkább vékony, hosszúkás alkat. Alapból gondolom rátesz az, hogy 172cm körül van, tehát a magasság is “nyújtja és vékonyítja” őt, de nem hiszem hogy ez csak testi adottság lenne, mert sok magas vékony lányt láttam aki puhos volt, narancsbőrös, “lógott a hasa”, ő meg egyáltalán nem puhos 😃
Szerintetek diétázhat? Vagy csak szimplán nem eszik olyan sokat? Akinek ilyen alkata van megengedhet magának hamburger, pizza evést?😃
Illetve szerintetek mit mozoghat? Ahogy említettem tényleg sok izom nincs rajra, viszont feszesnek és egészségesnek tűnik
Előre is köszi a válaszokat
"bár a melle elég nagy"
Ugyanazokat a képeket nézzük? Ennek egyáltalán nem az, sőt.
Amúgy jó alakja van, de nem igazán úgy néz ki, mint akin van izom, szóval ha mozog is bármit bárhogy bármikor, messze esik a "sporttól".
ez ránézésre így született és max néha kicsit edz vagy fut.
Mert annyira nem edzős, ez abból látszik, hogy nem igazán szálkás és nem igazán izmos, csak vékonyan zsíros kicsit.
Az egyik válaszolóhoz, "yoga meg ilyenek"...
En egy 105kg 190magas ember vagyok, konditermi edzés miatt es mert nem nyujtottam, deformálódott a gerincem, és fajdalmaim voktak,m a jóga hozott helyre... hát barátom.
Ne szóld le azt amit nem ismersz... a jóga önmagában is egy brutális edzés, nem csak bu$is pózok... ennis leszóltam régen, de mekkorát tévedtem :D
bál(n)a segg igás-segg nem baj az ha bírja a terhet
lehet a vallomásod szép és szívetfacsaró-az asszony
akkoris kikapós kikapós-ne szégyeld ha szereti is irgalom felett
azt teszi-bálnátska Szöszike-bögyös hollandalföldi tömege
szeretis megteszi nincsen ellene nincsen senki-tetemes méret
is egykor szépvolt mostmárcsak hűséges Loy(alitás)olai Ignáchoz....
;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!