Lehetséges hogy március végére fogyjak 5-7kg-t?
Figyelt kérdés
Már 1 hete majdnem minden nap futok fél órát (4,5km-t). És minden 3.nap rubint Réka edzést is csinálok ami kb 20-30perc. 169cm, 60kg vagyok. Hogyha elertem ezt a célt akkor utána szeretnék kicsit izmosodni is. 16/l2021. jan. 17. 20:30
1/5 anonim válasza:
Sziaaa én is pont ugyan ennyi vagyok mindenben és nem tudnánk valahol beszélni hogy együtt csináljunk mert nagyon nincs motivációm:(((
2/5 anonim válasza:
En is most akarom kezdeni ujra a futast es egy par kilo fogyast, csak en ferfi vagyok. Kb en is ugyanennyit tervezek futni naponta, de en csak 3-4 kilotol szeretnek megszabadulni.
F24
3/5 anonim válasza:
Március végéig van több, mint két hónap. Heti 1 kg fogyással számolva bőven meglehet a megcélzott súlyod. Edzz szorgalmasan és figyelj az étkezésre. Változtatsd időnként az edzést, hogy ne legyen unalmas. Később úgyis növelni kell a terhelést, ahogy fejlődsz. De pihenőre is szükség van.
4/5 A kérdező kommentje:
És kb hány kalóriát kéne ennem? Egy fél órás futás sál nagyjából 300 kalóriát égetek el. Úgy terveztem hogy heti 3-4 futás és 2 hiit edzés
2021. jan. 18. 16:48
5/5 anonim válasza:
Elerheto de csak ha mindent betartasz. Azt h neked hany kcal kell meg milyen aranyban azt senki se tudja, mindenki mas. Neked kell rajonni. Neten van sok etrend meg kaloria kalkulator. Kiindulopontnak jo.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!