2/7 A kérdező kommentje:
Innyen. A kerdes nem jott ossze.
Na ezert nem szabad egyszerre irni es showder klubot nezni...
Szoval. Ezzel a fajta edzessel heti 3-5 alkalommal elerem azt hogy fogyjak, vagy ez semmit nem er?
2021. jan. 14. 20:26
3/7 anonim válasza:
Persze így nehéz megállapítani látatlanul és nem is tudom mennyire pontos ez az app, de szerintem ez már relatív intenzív, az idő nagy részét a laktátküszöb környékén töltöd. Ez önmagában nem baj, de nem is feltétlenül előnyös, ha sok laktát halmozódik fel az a zsíranyagcsere rovására mehet, mert a laktátból tudnak energiát nyerni a sejtek. Az idő nagyrészében inkább a laktátküszöb alatt maradj, ha zsírvesztés a cél, heti egyszer érdemes lehet HIIT-et csinálni, az azután következő napon viszont én inkább regeneráló edzést csinálnék, aminek kifejezetten könnyűnek kell lennie (tippelj egy maxHR-t és annak az 55-65%-a lesz a jó).
4/7 anonim válasza:
Mindig azon mulik h mit eszel. Ha tobbet egetsz el ezzel akkor fogysz. Ha nem akkor nem.
5/7 A kérdező kommentje:
Probalok odafigyelni az etkezesre termeszetesen.
Kizarni a cukrot, kevesebb kenyer stb stb.
De orulnek ha jo mozgasformat valaszthatnek melle.
2021. jan. 15. 17:09
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves 3as.
Miaz a laktat kuszob?
Es a HR?
Es a HIIT?
2021. jan. 15. 17:10
7/7 anonim válasza:
Laktátküszöb: az a pont ahol megnő a tejsav (laktát) termelődése. Innentől exponenciálisan nő a képződő laktát mennyisége, amit felhasználni már nem tud a szervezet, ezért elkezd felhalmozódni.
HR: puluzs/szívfrekvencia (heart rate)
HIIT: magas intenzitású intervall edzés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!