Szerintetek kit visz el a mentő a holnapi exatlonban?
Figyelt kérdés
Láttam az ilyen kis “előzetesben” a műsor végén, ahogy mindenki megijed, és valakit visz a mentő. Persze, akinek mutatták az ijedt arcát, az nem lehet a sérült, azt hiszem, csak Nagy Danit, Móricz Danit, Livit, meg Bálintot nem mutatták. Szerintetek? Bocsi, nem vagyok ennyire élettelen, csak kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok.
18/l
2021. jan. 13. 00:21
1/1 anonim válasza:
Szia! Szerintem az előzetes tuti becsapós, és összevágták úgy, hogy olyan legyen mintha.. de ha jól láttam lassításban, akkor Ricsi ült a mentőben. De hamarosan kiderül :D Remélem nem a játék végét fogja jelenteni valakinek. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!