Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyni izmosodás nélkül?...

Fogyni izmosodás nélkül? Cardio hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Évekig táncoltam, korcsokyaztam, ezért a vadlim, combom izmos, a kelleténél vastagabb.

Erre az utóbbi időben rájött 5 kiló felesleg.

Szeretném úgy lemozogni itthon, hogy közben a lábamon az izom nem nő még tovább de a derekam karcsúbb lesz.

Van itthon szobabicikli, de ez a dombra edz, van stepper, de ez is comb, vadli. Elkezdtem ugrálókötelezni, ez eszméletlen vádli. Csináltam Rubint Réka tornát 2 hónapig és láthatóan nőtt a combom.

Tudtok nekem segíteni, mivel tudnék hatékonyan zsírt égetni, úgy, hogy a lábaim ennél vaskosabbak ne legyenek??

Köszönöm szépen!

160/64

2021. jan. 6. 08:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem eszel, akkor hiába edzel, nem fog nőni az izom. A tested nem tud a semmiből valamit előállítani. Ha van egy flakon vizem és rázom, nem fog benne több víz termelődni, csak ha öntök bele.

Szóval amikor edzel diéta mellett, akkor a tested azt bontja le, amit a legnehezebb megtartani, izmot. Ugyanakkor, mivel lemegy a zsír is, kontúrosabb lesz az izomzat, és tűnhet úgy, hogy izmosodtál, miközben valójában csökkent az izom tömege.

A megoldás az lenne, ha pár hétre fel sem kelnél, vagy tolószékbe kerülnél, úgy tűnne el minden lábizmod, hogy szinte már fájna a látvány, de inkább ez ne valósuljon meg.

Amúgy pedig nem feltétlen csúnya az izmos női láb. Kicsit leszálkásítod, nem lesz vele semmi baj.

2021. jan. 6. 08:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Dietazz meg kardiozz. Futas, bringa, lepcso ilyenek.
2021. jan. 6. 18:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!