Gyakorlással képes lehet az angol spárgára?
Figyelt kérdés
Rendszeresen nyújtok, de még nem megy. Úgy tudom, hogy van aki anatómiailag is képtelen rá és érdekelne, hogy közéjük tartozom-e.
A csípőm szerintem elég nyitott hozzá, ezek jól mennek:
Viszont ha próbálkozok az angol spárgával, érzem, hogy egy idő után nem bírok lejjebb menni, mert mintha rövid lenne az izom. Fejlődés van, lejjebb megyek mint korábban.
A fentiek alapján gyakorlással, nyújtással, képes lehetek majd az angol spárgára?
2021. jan. 4. 15:06
A kérdező szavazást indított:
Gyakorlással el fogod érni
Valószínűleg sikerülhet gyakorlással
Ennyiből nem lehet megmondani
Valószínűleg nem fog sikerülni gyakorlással se
Sose fog sikerülni
17 szavazat
1/3 anonim válasza:
Én egy 4-5 hónapos nyújtással meg tudtam csinálni😊 Simán menni fog
2/3 anonim válasza:
nem megy ám mindenkinek, ismerősöm 10+ éve jógázik, nyújt, fut, mégis nagyon merev. ő ilyen. de ha te meg tudod csinálni azokat a gyakrolatokat, akkor jó eséllyel a spárga is menni fog
3/3 anonim válasza:
Én ápriliban kezdtem az alapoktól és most már mondhatni nagyon hajlékony vagyok. [link]
Ezt a videót nagyon ajánlom. És ha további nyújtási rutinokat keresel és Anna McNulty-t és Alivia’D Andrea-t tudom ajánlani. És is az ő videók alapján nyújtottam/nyújtok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!