Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő mire visszarázódom...

Mennyi idő mire visszarázódom a táncba?

Figyelt kérdés
12 éve táncolok de a vírus miatt jódeje nincs edzés. Itthon nem is csináltam mert nem volt elég hely hozzá. Most újra elkezdtem és úgy érzem sokkal bénább lettem mint voltam. Pedig nem táncoltam olyan roszzul. Mit tegyek? Mennyi idő mire újra belejövök?

2021. jan. 3. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha 12 éve táncolsz, hidd el, nem tűnt az el. Szerintem nagyon rossz esetben is max egy hónap, de lehet, hogy már első hét után visszatér minden.
2021. jan. 3. 20:35
 2/3 anonim válasza:
Hát ez attól függ mennyit hagytál ki... Bár én csak 2 hetet hagytam ki a szünet miatt, de ezt is megérzem 😆
2021. jan. 4. 09:35
 3/3 anonim válasza:
100%
szerencsére gyorsan visszajönnek az emlékek az izmokba, de türelmesnek kell lenni. Szerintem az tök normális, hogy néhány hónap kihagyás után nem megy tökéletesen minden, de gyakorlással hamar előjön majd a tudás. Legalábbis a mi tanáraink a markostudio. hu ezt mondják.12 év tánc után pláne, az nem tűnik el csak úgy a semmibe :)
2021. jan. 18. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!