Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szegeden hol van Thai box...

OLAH.RD kérdése:

Szegeden hol van Thai box edzés kezdőknek?

Figyelt kérdés

2021. jan. 3. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát ugye jelenleg a koronavírusnak hála sehol, de ha vége ennek a járványnak, akkor én Szegeden egyértelműen a Szandzsu Thai Box Sportegyesületet ajánlom. Itt van kezdő, hobbista, versenyzői, szenior tréning is, úgyhogy ezt a helyet igazából nem csak neked, hanem mindenkinek javaslom.

Ha jól tudom, akkor itt még mindig Darida Tibi az edző, aki egy kiváló harcművész és kiváló oktató, úgyhogy ha vége a koronának, akkor menj le hozzájuk, és nézz meg egy tréninget, vagy akár állj is be közéjük kipróbálni.

[link]

2021. jan. 6. 14:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!😀 Te is oda jársz? Hány éves vagy?
2021. jan. 7. 12:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem járok oda, mert nem szegedi vagyok, és már nagyon öreg.

De ismerem Darida Tibi múltját, és edzői attitűdjét, ráadásul az egyesületének igen komoly nemzetközi sporteredményei vannak, úgyhogy tiszta szívből ajánlom.

2021. jan. 7. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!