Hogyan tudok feszesíteni, szálkásítani, kis izmot építeni?
168 cm és 56 kg vagyok (21 éves nő). Kb. 5 éve 88 kg-ról fogytam le. Azóta is szoktam tornázgatni, futni. Kipróbáltam már a trx-et is és az otthoni edzést is.
A probléma, hogy sajnos eléggé löttyedt vagyok a fogyás miatt illetve a helytelenül megválasztott diéta miatt.
Különböző oldalakon találtam mintaétrendeket (peak body szálkásító étrendje) és edzéseket. Ha ezeket betartom, illetve heti 4 súlyzós edzést végzek otthon, akkor várható látható eredmény?
Kicsit tartok attól, hogy nem megfelelő edzést fogok végezni, és végsősoron nem izmot építek majd, hanem csak hízok. Bocsi, ha zavaros és hatalmas hülyeséget írtam de annyira nem vagyok még otthon a témában.
Igen, zavaros, amit írsz. Néhány kulcs infó.
1. Az izomtömeged tudod növelni. Ehhez tömegelő étrend szükséges, és közben zsír is jön fel.
2. Ha zsírt akarsz leadni, kalóriahiány kell. Ha mindent jól csinálsz, nem vesztesz közben izmot, vagy csak keveset.
3. A megnyúlt bőrrel nem tudsz mit csinálni, csak sebészeti úton lehet javítani a helyzeten.
4. Jelenleg karcsú vagy, tehát nem szálkásítanod kell, hanem tömegelni.
5. Elég heti 3 erőedzés.
Aha, értem.
Akkor tömegnövelő étrend és súlyzós edzés.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!