Húzódzkodás megkönnyebbítésére jó az ilyen gumiszalag?
Figyelt kérdés
2-3 húzódzkodás megy saját testsúllyal, de gondoltam, kipróbálnám egy könnyebb verzióját nagyobb ismétlésszámmal is. Ez megfelelő lenne rá?
2020. dec. 29. 22:46
1/8 anonim válasza:
Ezzel a fajtával nem igazán... Másra van. Amire te gondolsz, az ez: [link]
De gumipánt nélkül is tudsz fejlődni, pl negatívokat csinálsz, miután már nem megy több húzódzkodás. Persze a gumipánt is jó dolog, nem akarlak lebeszélni. Sok dologra jó, én is használom.
2/8 A kérdező kommentje:
Mi az a "negatív"? Hogy fentről engedem le magam lassan?
Egyébként a 15kg az nem túl sok könnyítés?
2020. dec. 29. 23:54
3/8 anonim válasza:
Hát hány kg vagy attól függ...
Am vegyel 2-3-at belőle, nem csak huzodzkodra jo, hanem fekvotamasz, biceps, stb
4/8 anonim válasza:
Igen,a negatív az az,amit írtál. Hát nem tudom,hogy sok-e a 15 kilós. Attól függ. Mondjuk én úgy csinálnám,ahogy a 3.írta. Vennék több fajtát.
5/8 anonim válasza:
Ha csak 2-3 megy akkor nem tul sok konnyites a 15os. Enis olyat hasznalok pedig nekem megy az 5x10-15. Sot 2 sorozatot sullyal csinalok Gumival "vetkozok a vegen".
6/8 A kérdező kommentje:
Én "csak" 55 kg vagyok és 16/l. Így is jó a 15 kilós?
2020. dec. 30. 23:49
7/8 A kérdező kommentje:
Fekvőtámaszra hogyan lehet használni?
2020. dec. 30. 23:50
8/8 anonim válasza:
Szerintem jolesz. Igy:
Itt minden gyakorlatot megtalalsz. Es am gumiaszallagot is tudsz venni innen. 2 nap a szallitas es joféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!