Melyik gumiszalagot ajánlanátok a Decathlonból?
Figyelt kérdés
Vettem tavaly nyáron gumiszalagokat a Decathlonból, de alig bírták 2 hónapig, elszakadtak. Melyik olcsó(bb) és hosszú élettartamú? :D nálatok melyik vált be? :)2020. máj. 18. 18:14
1/2 anonim válasza:
Én ezt a verziót évek óta használom gond nélkül, az egyel erősebb, pirosat meg néhány hete vettem és szintén jól bírja.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a gumiszalagra gondolt (az a 10+ cm széles, vékony), ami könnyen elszakad valóban.
Ha ragaszkodsz a szalaghoz, szerintem abból nem nagyon van tartósabb.
A válaszoló által linkelt gumipántot én egy éve használom, meg se nyúlt, egy kevés koszon kívül nem látszik nyoma a használatnak, pedig nem egyedül nyüstöltem. Több vastagságban (ellenállásban) kapható, ki kell tapasztalni, hogy melyikre van szükséged (anyaga mindnek ugyanaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!